Pinterest Mastery™ | BLACK FRIDAY

Krijg exclusieve toegang tot het Pinterest Mastery™ programma en ontdek hoe je succesvol kunt adverteren op Pinterest. Daarnaast krijg je via de Masterclass Deal toegang tot de €100k Case Study, de Pinterest Coaching Classes, Pinterest Mastery™ Organic, Pinterest Mastery™ Global én andere vette bonussen.

Let op: er is beperkte beschikbaarheid voor Pinterest Mastery™ in Nederland en België, dus grijp je kans en schrijf je in met enorme korting tijdens Black Friday!

Betaal in termijnen: €200 per kwartaal of slechts €75 per maand!Pinterest Mastery™ | BLACK FRIDAY

Hester

De Pinterestcursus van Thomas zit heel goed in elkaar en hij geeft veel waarde. Leuk om weer meer bij te leren!

DamWit

Super waardevolle en duidelijke cursus. Alles wordt van A tot Z doorgenomen en uitgelegd. De Facebook community van Pinterest Mastery is ook erg fijn, je kunt er al je vragen/problemen kwijt. Tevens is Pinterest een top alternatief voor Facebook ads, een aanrader dus!

Arie

Ik denk dat iedereen het in de e-commerce het hier wel mee eens is: Facebook ads is een drama. Besloten over te stappen met behulp van de cursus van Thomas en na een paar weken draai ik nu al meer dan ik ooit in Facebook heb gedaan. Ik hoef en zal ook nooit meer terug gaan, Pinterest is the way to go!

Jonathan

De cursus is erg overzichtelijk en wordt duidelijk uitgelegd. Ook de facebookgroep is top?? Iedereen probeert elkaar te helpen.